Partyklänningen


Min underbara symaskin å syhörna.

Den nästan klara klänningen som kommer att bli använd ihelgen. Är supernöjd med den hittills, mhm! På bilden ser ni framsidan på den. Baksidan, får ni se en annan gång, när jag har på mig den. Det är också den delen som gör klänningen, you'll see!


Och gott nytt år på er alla!
/PQ

Tummen ur "#¤%&/()

Ah, idag har lata jag lyckats börja på det jag planerat å göra, en klänning/festplagg. Men om den kommer användas på nyår vet jag inte, för ihelgen blir det lite andra bravader som den kan komma att användas till istället. Mönsterdelar och tyget är klart, awesome!
/PQ

Sitter å funderar...

... över vad man ska sy för nåt till nyår. Jag skulle vilja ha nåt med paljetter... då måste jag ge mig ut å köpa det också, och så bra är ju inte tygaffärerna här i stan. Sen så har jag ett himlarns lager hemma med tyg... men det är sällan man snokar där å tänker att "wow, det kan bli nåt coolt av det här", haha. Men nåt ska jag nog allt komma på å det blir oftast i sista minuten, som vanligt.

Nu ska jag fortsätta se på Harry Potter, den går på teve =).

Ha det bra så länge! Och god fortsättning!
/PQ

God Jul!

Jag vill passa på å säga god jul till alla som läser min blogg. Och jag ska faktiskt ta å sy mig en nyårsklänning som ni kan få följa processen på. Så det dyker upp bilder lite då å då (får se hur det går).

Jag hoppas ni får en god jul och att ni får en massa roliga klappar att njuta av, och självklart en god middag med massa gott på julbordet.
/PQ

(Gu' så sysugen jag blev. Att sy kommer verkligen va något jag aldrig någonsin kommer att tröttna på.)

Jullov!

Nu tar Modeskolan ledigt och gör sig redo för all julparty och dessutom laddar till nästa termin som kommer bli dubbelt så kämpigt som denna (tror jag iaf).

Men jag lägger nog upp en del bilder som jag missat under lovet å så där, så det händer saker på min blogg. Toppen va? Nu ska jag bege mig till symaskinen å sy mig en partykjol tills imorn. Oj, va nyfikna ni blev.

Ha en bra kväll vänner!
/PQ



Linningen, klar!

Ikväll har jag stofférat klart linningen, superskönt! Så nu är det bara knapparna kvar, som jag ska försöka fixa.



För att pigga till, behöver jag salta pinnar!

Gylfen (som jag är riktigt nöjd med) och linningen (som jag också är himla nöjd med).

/PQ

En glimt av den halvfärdiga byxan

Linningen och fållen tråcklad. Å ja, den satt bra!




/PQ


Kvällens göra

Ikväll har jag varit duktig å tagit mig i kragen för att sy lite fickor och linning på min byxa. Så man kan komma till skolan imorn å ligga lite i fas me de andra. Så nu förtjänar jag lite choklad eller nåt annat gott nu!


Mina linningsdelar med mellanlägg påpressad.

/PQ

Full fart!

Nu är det full fart på ritandet här för mig, det är ju ett antal damer som väntar på att bli avbildade, det är ett himlarns jobb... har hunnit göra nästan fyra ikväll men ett par till ligger å väntar, åh!


Så åter till arbetet! Hej hopp!
/PQ

Lär dig konstruera byxor!



Eva visar...

... och vi gör.


Julias fina rosa toilletyg.

Grundbyxan...

...som jag aldrig fotade... den kändes lite... osmickrande. Så där kanske man inte får säga...

Min egendesignade byxa va något snyggare, såklart.

Julia provar sin egendesignade byxa.

Jag ska bara sy på linning.

Å voíla så bra den blev, jag blev jättenöjd!

Nu håller vi på å tar ut våra egendesignade byxor i det tyget som de egentligen ska vara i. Spännande! Mina ska va mörkblåa.

/PQ

RSS 2.0